22:07 07 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.31
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
În lume
Sa primesc un link scurt
92 0 0

Pentru a te îndrăgosti de cineva, este nevoie de mult mai puțin timp decât îți poți imagina. Astfel, mai puțin de un minut ar fi suficient pentru a te îndrăgosti de interlocutorul tău, spun oamenii de știință germani la sfârșitul cercetărilor lor.

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. Specialiștii germani de la Universitatea Otto-Friedrich din Bamberg au descoperit că durează mai puțin de un minut pentru a apărea sentimente pentru o persoană, informează Sputnik France, cu referire la ziarul britanic Daily Mail.

Pentru a realiza acest lucru, au invitat 25 de studenți germani să participe la experimentul lor. Trebuiau să studieze fotografii de profil ale străinilor pe Tinder, o aplicație de întâlniri.

Rezultatele obținute au arătat că persoana are nevoie de aproximativ 244 milisecunde pentru a determina sexul persoanei. Ulterior, este nevoie de doar 59 milisecunde pentru a evalua atractivitatea acesteia.

Astfel, simpatia se naște în 303 milisecunde, aproximativ o treime dintr-un minut.

Pentru moment, specialiștii nu pot determina caracteristicile care determină această alegere. Unii oameni, mai presus de toate, acordă atenție feței, în timp ce alții privesc fizicul în general.

Tematic

Studiu: Băuturile energizante amestecate cu alcool pot afecta judecata omului
Studiu: De ce chiar dacă mâncăm bine, oricum pierdem kilograme
Tagurile:
specialisti, studenti, experiment, descoperire, Tinder, Lume


Știrile Zilei