11:09 26 Martie 2019
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.27
  • RUB0.27
  • RON4.11
  • UAH0.64
Euro

Mafia italiană oferă 5 mii de euro pe capul unui câine

© Sputnik / Владимир Трефилов
În lume
Sa primesc un link scurt
192 0 0

Gruparea Camorra a lansat vânătoarea asupra patrupedului, acțiunile căruia i-au costat pe mafioți milioane de euro, după ce acesta a descoperit mii de kilograme de cocaină.

CHIȘINĂU, 30 oct – Sputnik. Mafia italiană oferă o recompensă de 5 mii de euro pentru capul lui Pocho, câinele Poliției din Napoli care a depistat două tone de substanțe narcotice ce aparțineau grupării mafiote Camorra.

Gruparea a lansat vânătoarea asupra patrupedului, acțiunile căruia i-au costat pe mafioți milioane de euro, după ce acesta a descoperit mii de kilograme de cocaină.

Câinele de rasa terrier are nouă ani. Patrupedul a aparținut unui medic care locuia lângă stadionul de fotbal din San Paolo, care a decis să transmită câinele poliției din Napoli după ce a descoperit că fiul său are alergie la părul de câine.

Presa care scrie despre faptele lui Pocho nu menționează cât timp a lucrat câinele în poliție, cert este că patrupedul a găsit cantități impunătoare de cocaină, ce aparținea mafiei italiene, astfel producându-i acesteia pierderi colosale.

Pocho și-a primit numele după faimosul fotbalist din Napoli, Ezequiel Lavezzi, al cărui  nickname era Pocho, ceea ce înseamnă Dolofanul.

Tematic

Simbol al speranței: O familie și-a găsit câinele dispărut în timpul incendiului
Video amuzant: Un câine, într-o familie de urși din Taiga
Pentru un câine bătut în Moldova veți plăti peste 37 de mii de lei
Tagurile:
Italia, câine, Mafie
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei