01:59 23 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.12
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Incendiu în Chiajna - România

Incendiu în România: Ard mansarde de blocuri - Video

© Photo: ISU-BIF
În lume
Sa primesc un link scurt
96 0 0

Este vorba despre un incendiu produs la mansarda a două blocuri lipite – au fost mobilizate echipe pentru a găsi şi salva persoanele surprinse.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Nenorocirea s-a produs în cursul dimineţii de astăzi. Din păcate, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov fac faţă cu greu situaţiei, fiindcă în zonă nu există hidranţi. Pompierii urmează să încerce alimentarea autospecialelor din Lacul Morii.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov anunţă că, din cauza lipsei de apă, intervenţia pompierilor decurge cu dificultate, având în vedere că nu sunt resurse de alimentare cu apă.

În zonă au mai fost aduse cinci autospeciale de stingere şi trei motopompe.

În jurul orei 13.00, incendiul se manifestă la mansarda a două blocuri lipite de pe strada Toamnei din comuna ilfoveană Chiajna. Nu sunt victime înregistrate până la această oră, informează mediafax.ro

De asemenea, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov menţionează că, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 571, clădirile de locuit colective noi sau existente cu mai mult de 4 niveluri supraterane, la care se realizează sau amenajează mansardă se supun avizării-autorizării privind securitatea la incendiu. În cazul blocului din Chiajna, regimul de înălţime este P+3.

Populaţia din zonă este sfătuită să rămână în case, să închidă geamurile şi să nu se expună la fum. Mai mult, se recomandă permiterea accesului autospecialelor de intervenţie şi evitarea zonei de manifestare.

Tematic

Incendiu devastator în Italia: Peste 500 de persoane au fost evacuate - Video
Coșmar: Un incendiu a șters de pe fața pământului un oraș întreg - Video/Foto
Tagurile:
video, Pompieri, Incendiu, Romania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei