01:47 21 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.59
  • USD18.21
  • RUB0.29
  • RON4.35
  • UAH0.69
Olanda

Se întâmplă în Olanda: A fost decisă soarta bărbatului ce se crede mai tânăr cu 20 de ani

CC BY 2.0 / Bert Kaufmann / On the corner of Kleine Dijlakker & Broerestraat
În lume
Sa primesc un link scurt
134 0 0

Nebunie curată: Judecătorii din Olanda au decis soarta bărbatului care a solicitat instanței să-l recunoască mai tânăr cu 20 de ani.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Instanța de judecată din Olanda i-a respins solicitarea lui Emile Ratelband, a în vârstă de 69 de ani, prin care a cerut în luna noiembrie ca în actele sale să-i fie micșorată vârsta la 49 de ani, informează RIA Novosti, citând pagina oficială a Instanței de judecată.

”Domnul Ratelband are dreptul să se simtă cu 20 de ani mai tânăr și să se comporte corespunzător. Însă reducerea vârstei înseamnă excluderea a 20 de ani din actele oficiale, adeverința de naștere, de deces și de căsătorie”, precizează instituția.

Un alt argument pentru respingerea demersului a servit faptul că există multe alte legi care se referă la atingerea unei vârste, ceea ce ar face ca acestea ”să-și piardă rostul, în cazul dacă ar satisface cererea solicitantului”.

Totodată, instanța consideră că Ratelband nu a venit cu suficiente dovezi precum că ar fi discriminat pe criteriu de vârstă.

 

Tematic

Olanda propune înființarea unui “Schengen militar” în Europa
Baie pentru câini, sau cum sunt spălaţi patrupezii în Olanda
Tagurile:
nebunie, varsta, Olanda


Știrile Zilei