21:01 19 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.45
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
În lume
Sa primesc un link scurt
Atac armat la Strasbourg, în preajma faimoasei Piețe de Crăciun (6)
284 0 0

Focuri de armă la Strasbourg – trei persoane au murit, iar alte 12 au fost rănite, potrivit unor informaţii actualizate. Poliția și serviciile speciale sunt pe urmele infractorului.

CHIȘINĂU, 11 dec – Sputnik. Bărbatul care luni seara a tras focuri de armă la Strasbourg a reușit să fugă de la fața locului, însă identitatea lui a fost stabilită.

În presă au apărut informații că acesta ar avea între 25 și 30 de ani, înălțimea de aproximativ 1,8 metri, păr închis și palton de culoare închisă.

Potrivit unui bilanț oficial, trei oameni au fost uciși iar alți 12 au fost răniți, informează Fputnik France. Nu se cunosc motivele pentru care atacatorul a recurs la acest gest.

Președintele francez Emmanuel Macron a fost informat despre evenimentele de la Strasbourg. El a luat la propriul control situația şi-a exprimat dorinţa ca ministrul de interne, Christophe Castaner, să meargă la faţa locului.

Ministrul Castaner a anunțat deja pe rețelele de socializare că serviciile de securitate au fost mobilizate și este acordat ajutorul necesar.

Тема:
Atac armat la Strasbourg, în preajma faimoasei Piețe de Crăciun (6)

Tematic

Focuri de armă la Strasbourg: Imagini de groază în centrul oraşului - VIDEO
Tagurile:
raniti, morti, atacator, Strasbourg, focuri de arma


Știrile Zilei