00:00 16 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.52
  • USD17.71
  • RUB0.27
  • RON4.12
  • UAH0.71
Protestele Vestelor Galbene

Violențe la Paris: Jandarmii au utilizat gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc - VIDEO

© AP Photo / Thibault Camus
În lume
Sa primesc un link scurt
98 0 0

Protestele organizate de Veste Galbene au degenerate iarăși în dezordini de stradă, iar poliția a fost nevoită să utilizeze gaze lacrimogene pentru a dispersa grupurile violente.

CHI:IN{U, 12 ian – Sputnik. Acțiunile de protest ale Vestelor Galbene din apropierea Arcului de Triumf au degenerate în dezordini de stradă, poliția fiind nevoită să utilizeze gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc, transmite reporterul agenției RIA Novosti.

​Astăzi în capitala Franței are loc ce-a de-a noua acțiune de protest ale Vestelor Galbene. Manifestația a început la ora 11:00 (ora locală) în apropierea sediului Ministerului Economiei și Finanțelor din districtul 12 al Parisului. Traversând tot orașul, din partea de Sud-Est, spre Nord-Vest, trecând pe lângă piața Bastiliei, primăria Parisului, Opéra Garnier, Vestele Galbene au ajuns peste trei ore la Arcul de Triumf.

​Pe ansamblu, manifestațiile au fost pașnice, printre protestatari existând oameni care direcționau coloana și preveneau ciocnirile cu poliția.

Totuși, când coloana a ajuns în piața Étoile, accesul spre care a fost blocat, unii protestatari au atacat poliția cu sticle și pietre.

Tematic

Franța: Noi proteste la Paris - Poliția a rispostat cu gaze lacrimogene - Video


Știrile Zilei