15:19 18 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.71
  • RUB0.28
  • RON4.12
  • UAH0.71
Președintele SUA, Donald Trump

Statura, greutatea, pulsul: Ce spune medicul lui Trump despre sănătatea liderului SUA

© Sputnik / Сергей Гунеев
În lume
Sa primesc un link scurt
90 0 0

Raportul medical din 8 februarie conține date despre starea sănătății președintelui SUA.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, nu are probleme de sănătate, starea lui este evaluată ca fiind bună, potrivit raportului medical oficial, publicat de serviciul de presă al Casei Albe.

”După analizarea tuturor rezultatelor de laborator, a examinărilor și concluziilor specialiștilor, constatarea mea este că starea de sănătate a președintelui este în continuare foarte bună”, a comunicat Sean P. Conley, medicul președintelui SUA.

Raportul medical conține date despre starea de sănătate a președintelui Trump, în vârstă de 72 de ani. Astfel, conform examenului medical din 8 februarie, președintele SUA cântărește 110,22 kg ( un an în urmă avea greutatea de 108,4 kg), înălțimea de 192 cm, tensiunea arterială de 118/80 mmHg, ritmul cardiac de 70 bătăi pe minut, temperatura de 36,7 grade.

Totodată se menționează că președintele a făcut toate vaccinurile necesare. Nu ia nici un fel de medicamente noi, însă i-a fost mărită până la 40 miligrame doza de rosuvastatină, preparat pentru reducerea nivelului de colesterolului „rău” în sânge (acum un an, președintelui i s-a depistat un nivel ridicat de colesterol în sânge). Cardiograma a păstrat aceeași parametri, se menționează în comunicat.

Tematic

Donald Trump, discurs despre Starea Națiunii: Interesul național, mai presus de orice
Declarație: Donald Trump ar putea să ajungă în pușcărie până la alegerile din 2020
Tagurile:
ce spune, Președintele SUA, medic, sănătate, Trump


Știrile Zilei