16:45 11 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.23
  • USD17.35
  • RUB0.27
  • RON4.02
  • UAH0.74
Poliția din Ucraina - Imagine Simbol

Fapta rușinoasă a doi moldoveni - Au încercat să facă asta la frontiera ucraineană

© Sputnik / Стрингер
În lume
Sa primesc un link scurt
208 0 0

Un cuplu de moldoveni i-a propus mită unui angajat al serviciului ucrainean de grăniceri pentru ca acesta să treacă cu vederea încălcările comise.

CHIȘINĂU, 18 feb - Sputnik. Doi cetățeni moldoveni, soț și soție, au încercat să mituiască un grănicer ucrainean cu zece mii de ruble rusești (aproximativ 150 de dolari SUA) pentru ca acesta să nu-i tragă la răspundere pentru încălcările comise, transmit autoritățile din Ucraina.

Potrivit Serviciului de grăniceri al Ucrainei, în pașapoartele unui cuplu din Moldova, oamenii legii au identificat înscrieri fals privind traversarea frontierei ucrainene”.

Soții au încercat să „soluționeze problema”, oferindu-i bani unui grănicer. Moldovenii au fost reținuți pentru „fals în acte” și au fost transmiși organelor competente.

Poliția din Ucraina investighează toate circumstanțele infracțiunii.

Suma de zece mii de ruble rusești, adică aproximativ 150 de dolari SUA, este o sumă relativ mică în comparație cu alte încercări de a mitui grănicerii ucrainenii. 

În aceeași zi, pe aeroportul „Boryspil” (Kiev, Ucraina), un cetățean nigerian i-a oferit 900 de dolari SUA unui grănicer pentru a putea intra ilegal pe teritoriul Ucrainei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Captură impresionantă: Vezi ce au găsit vameșii moldoveni în mașina unui individ - Foto
Incredibil: Iată ce au descoperit vameșii în valizele a doi moldoveni - Foto
Tagurile:
mita, graniceri, moldoveni, Ucraina


Știrile Zilei