20:35 24 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Девушка

Fotografiile erotice ale unei militare i-au şocat pe colegii şi şefii săi - Imagini hot

CC BY 2.0 / Andrey / Видала я вас!
În lume
Sa primesc un link scurt
641 0 0

După ce au fost găsite pe web fotografii și clipuri erotice cu Briony Murray, un soldat britanic, colegii și superiorii lui au fost scandalizați. S-a dovedit că, înainte de a începe cariera militară, ea a fost prezentă pe site-uri pentru adulți.

CHIȘINĂU, 19 feb - Sputnik. Fiecare cu trecutul său şi nu este o excepţie nici pentru această femeie britanică încorporată în armată: într-adevăr, Briony Murray, în vârstă de 26 de ani, a fost, înainte de a începe serviciul militar ... model pentru fotografii erotice și videoclipuri, scrie tabloidul "Te Sun", citat de Sputnik France.

​Videoclipurile și fotografiile erotice ale lui Briony Murray au fost postate pe Web. Pe aceste imagini ea pozează în lenjerie intimă. Pe una dintre ele, tânăra poartă o uniformă militară.

Potrivit publicației, Briony Murray mai este încă înregistrată pe diverse site-uri de acest gen. Ea apare sub pseudonimul Briony M și pretinde că este "activă" din 2013.

​Colegii lui Murray au fost șocați de o astfel de descoperire. Unii dintre ei au fost indignați de faptul că instituția prestigioasă angajează astfel de oameni.

Conform administrației unității sale, toate fotografiile și publicațiile au fost făcute înainte ca Murray să se alăture armatei. "Este un începător bun, asta contează", a spus o sursă apropiată comandamentului, care a mai subliniat că toată lumea are dreptul la istoria sa.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Imagini incendiare: O blondă focoasă a distrus o mașină de lux cu un topor - Video
Femei cu forme generoase, la săptămâna modei de la New York – Imagini incendiare
Tagurile:
soc, imagini, erotice, fotografii, militara, Marea Britanie
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei