02:49 18 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.41
  • USD18.20
  • RUB0.28
  • RON4.32
  • UAH0.69
Venezuela

SUA: Utilizarea forței la granița Venezuelei nu va rămâne nepedepsită

© AFP 2019 / Ronaldo Schemidt
În lume
Sa primesc un link scurt
108 0 0

Statele Unite au condamnat folosirea forțelor armate venezuelene împotriva civililor de la granița cu Brazilia declarând că nu vor trece cu vederea acest fapt.

CHIȘUINĂU, 23 feb-Sputnik. Statele Unite au condamnat utilizarea forțelor armate venezuelene împotriva civililor de la granița cu Brazilia declarând că nu vor trece cu vederea acest fapt.

Serviciul de presă al Casei Albe a anunțat că Statele Unite condamnă folosirea forțelor armate venezuelene împotriva civililor de la granița cu Brazilia și au declarat că acest lucru nu va rămâne nepedepsit.

"Statele Unite condamnă cu fermitate utilizarea forțelor armate venezuelene împotriva civililor neînarmați și a voluntarilor nevinovați la granița dintre Venezuela și Brazilia", transmite RT.

Este de remarcat faptul că a fost comisă ”o încălcare flagrantă a drepturilor omului de către (președintele venezuelean Nicolas Maduro) și cei care execută ordinele sale, nu vor rămâne nepedepsiți“.

Potrivit informațiilor apărute în presă, au fost uciși doi oameni indigeni și câțiva dintre cei care încearcă să păstreze o parte din granița cu Brazilia deschisă pentru livrarea de ajutor umanitar au fost răniți.

Anterior a devenit cunoscut faptul că autoritățile venezuelene au închis granița cu Brazilia.

Tematic

Serghei Lavrov a comentat „amenințările” lui Trump la adresa militarilor din Venezuela
Tagurile:
graniță, Venezuela, SUA


Știrile Zilei