22:53 27 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.03
  • RUB0.22
  • RON4.13
  • UAH0.60
În lume
Sa primesc un link scurt
195 0 0

Un tren a deraiat astăzi și s-a izbit într-o platformă de la stația Ramses din capitala Egiptului. Accidentul a provocat explozia rezervorului de combustibil, iar focul rezultat s-a răspândit peste tren și platformă.

CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Cel puțin 28 de persoane au fost ucise și peste 50 au fost rănite în incendiul produs de explozia rezervorului de combustibil al unui tren în centrul orașului Cairo, potrivit unei surse din cadrul Ministerului Sănătății din Egipt.

Camerele de supraveghere au înregistrat momentul exploziei trenului la stația Ramses.

​Anterior, pe Twitter a fost postat un videoclip ce arată cum ard oamenii fugind din stația feroviară. (Acest videoclip este grafic și îi poate pe cei foarte sensibili).

Martorii au declarat pentru Sputnik că locomotiva a trecut pe lângă ei înainte de a se izbi de Platforma 6, care a provocat explozia rezervorului de combustibil. Cel puțin 20 de persoane au murit în explozie și aproximativ 50 au fost rănite.

"Locomotiva a trecut de-a lungul platformei ca o nebună și a lovit această clădire la viteză maximă", a spus Mohammed, un librar care are o gheretă pe platforma 6, arătând spre o clădire distrusă pe marginea platformei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Accident de coșmar cu implicarea unui tren de pasageri: Sunt zeci de victime și morți
Imagini video de la locul deraierii unui tren la Ankara
Tagurile:
video, tren, explozie, Cairo, Egipt

Știrile Zilei