00:24 23 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.10
  • UAH0.72
Munte, ski, fete - Imagine simbol

Cele mai frumoase fete vor schia în bikini duminică la „Arena Păltiniș”, România

© Sputnik / Nina Sotina
În lume
Sa primesc un link scurt
26410

Cele mai frumoase fete sunt invitate la stațiunea Păltiniș, acolo unde va avea loc Bikini Race, un concurs de frumusețe.

BUCUREȘTI, 28 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Organizatorii anunță că primul weekend de primăvară readuce la Arena Păltiniș (Sibiu, România) cel mai distractiv și mai inedit concurs: „Bikini Race”.

"Cele mai frumoase doamne şi domnişoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a şasea ediţie a concursului Bikini Race, cel mai aşteptat concurs al sezonului, ce va avea loc duminică, 3 martie", spun organizatorii.

Concurentele vor trece prin cinci probe, deloc simple. Este vorba despre prezentare pe catwalk, probă de ski sau snowboard slalom pe pârtie, probă de precizie, probă de doborât popicele și un traseu aplicativ de cățărări și coborâri pe obstacole create din zăpadă, informează agerpres.ro

Fata care va reuși să depășească toate probele și să ocupe locul întâi în concurs va merge la schi în Franța, la Snow Mission in Vars și va primi un voucher valoros.

Cele care doresc să se înscrie la concurs trebuie să știe că acest lucru este gratuit și o pot face în ziua concursului, între 9.30-11.30, în complexul ce organizează competiția din stațiunea Păltiniș. Concursul va începe la ora 12.00.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Bunicuțele Hollywoodului nu se dau bătute: Iată cum arată în bikini
Model din Venezuela, pe plajă în bikini, mușcată de bucă de un porc – Video
Tagurile:
concurs, bikini, fete, Sibiu, Romania


Știrile Zilei