15:39 23 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Vladimir Putin

Vladimir Putin i-a transmis lui Nicolas Maduro un mesaj de susținere și solidaritate

© Sputnik / Алексей Филиппов
În lume
Sa primesc un link scurt
14620

Șeful statului rus, Vladimir Putin, i-a transmis un mesaj de susținere și solidaritate omologului său venezuelean, Nicolas Maduro.

CHIȘINĂU, 1 mart – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis un mesaj de susținere și solidaritate liderului Venezuelei, Nicolas Maduro, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, în cadrul unei întrevederi cu vicepreședintele Venezuelei, Delcy Rodríguez.

“Am vrea să subliniem în situația actuală că președintele Putin transmite un mesaj de susținere și solidaritate omologului și prietenului său, Nicolas Maduro”, a spus Lavrov.

Amintim că, recent, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrushev, a declarat că Statele Unite, "arătând sarcasm și aroganță față de poporul venezuelean", impun ajutor umanitar Venezuelei, chiar dacă autoritățile acestei țări au declarat că ajutorul va fi respins.

În același timp, "Pentagonul întărește gruparea de trupe în regiune pentru a le angaja într-o operațiune de a-l înlătura de la putere pe președintele Maduro, ales legal", a spus Nikolai Patrușev.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Declarație: Uniunea Europeană se opune oricărei intervenții militare în Venezuela
Arme din Europa pentru opoziţia din Venezuela? Ce a declarat un ministru venezuelean
Tagurile:
solidaritate, sustinere, mesaj, Maduro, Putin, Venezuela, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei