14:22 17 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.60
  • USD17.75
  • RUB0.28
  • RON4.14
  • UAH0.72
TIR

Blayze Williams, cea mai sexy șoferiță de TIR: „Sunt printre ai mei”

CC BY 2.0 / Solar Guard Exclusive Truck Parts Follow / Scania Streamline Topline Solar Guard 2a Simon Post 3
În lume
Sa primesc un link scurt
691 0 0

Blayze Williams, cea mai sexy șofer de TIR din Australia, conduce mașini de mare tonaj de la 19 ani și recomandă și altor fete să încerce meseria

CHIȘINĂU, 17 mart - Sputnik. Potrivit statisticii, în Australia sunt mai puține femei decât bărbați, motiv pentru care nu este de mirare că știrea despre cea mai sexy șofer de TIR vine anume din țara Cangurilor.

Potrivit presei britanice, cariera de șofer de TIR a început pentru Blayze cu spălatul mașinilor d emare tonaj. I s-a cerut să aibă permis de conducere pentru a le muta dintr-un loc în altul: „Anterior, când vedeam că se apropie și se opreau lângă mine îmi era frică, însă în cele din urmă mi-a plăcut să le conduc”, dezvăluie Blayze.

Potrivit ei, i-a plăcut mult viața pe roți. „Pe șosele este mult mai multă libertate decât la lucrul în birou și nimeni nu-ți stă deasupra capului”, spune femeia. 

Blayze afirmă că la muncă este o atmosferă binevoitoare și nu a avut vreodată probleme pe criteriu de gen. „Mă îmbrăcam mereu în stil Barbie, însă printre șoferi mă simt ca printre ai mei”, se laudă australiana.

Блейз Уильямс / Blayze Williams

În australia sunt 3 femei la 100 de șoferi de TIR. Totodată, în țară există insuficiență de meseriași în acest domeniu, motiv pentru care Williams recomandă altor fete să îi urmeze exemplul. 

„Mulți bărbați pot avea un comportament dur, așa că dacă sunteți slabe de fire, atunci locul vostru nu este aici. În cariera mea nu m-am confruntat cu probleme mari”. 

Tematic

Moldoveanca Cristina Ich arată demențial de sexy - jură că nu are operații estetice - Foto
Cele mai frumoase și mai bine plătite antrenoare de „gym” de pe o rețea de socializare
Incendiar: Noul sexy-înger al „Victoria's Secret” este din Ungaria - Video/Foto
Tagurile:
foto, TIR, sexy, soferita, Australia


Știrile Zilei