14:51 13 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.23
  • USD17.46
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.71
Ștampilă, alegeri - Imagine Simbol

Incredibil: Un actor din România vrea să ia locul șefului statului - Iată ce spune acesta

© Sputnik / Miroslav Rotari
În lume
Sa primesc un link scurt
48410

”Am o datorie de conștiință față de țara mea în care m-am născut și m-am format ca individ - și mai am o datorie de suflet față de mama mea care a iubit această țară la fel de tare cum m-a iubit pe mine”, spune actrorul.

CHIȘINĂU, 4 mai - Sputnik, Evan Răutu. Cunoscut și apreciat pentru rolurile sale, interpretând în general roluri de personaj abil, șmecher, Bogdan Stanoevici s-a remarcat și în politică, atunci când a acceptat să preia funcția de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul PSD - Ponta.

Stanoevici a șocat presa și opinia publică, anunțându-și candidatura la Cotroceni, printr-un clip postat pe Facebook.

”De câțiva ani încoace mă tot întreb ce ar trebui făcut pentru România - și pentru că România mea arată altfel - am luat poate cea mai importantă decizie a vieții mele - aceea de a candida pentru funcția de președinte al României”, declară Bogdan Stanoevici.

 Care este motivația și care este resortul lăuntric?

”Pentru că am o datorie de conștiință față de țara mea în care m-am născut și m-am format ca individ”, spune Stanoevici. ”Și mai am o datorie de suflet față de mama mea care a iubit această țară la fel de tare cum m-a iubit pe mine și care, într-o zi, cu lacrimi în ochi, mi-a cerut ca atunci când voi fi pregătit să fac ce-mi stă în putință pentru a schimba ce este strâmb în această țară”.

Iar Stanoevici e ferm: ”Iată că momentul acela a sosit!”.

Tematic

Igor Dodon: Îl felicit pe Vladimir Zelenski cu această victorie convingătoare - Detalii
Vladimir Zelenski - Cine este umoristul care a ajuns președinte de țară?
Tagurile:
alegeri, presedinte, actor, Romania


Știrile Zilei