02:49 29 Septembrie 2020
În direct
  • EUR19.75
  • USD16.94
  • RUB0.22
  • RON4.05
  • UAH0.60
În lume
Sa primesc un link scurt
600 0 0

Pe rețelele de socializare a fost publicat un film video care surprinde momentul interceptării unui avion le luptă fără pilot al SUA.

CHIȘINĂU, 9 mai – Sputnik. Avionul de luptă fără pilor al SUA a fost interceptat, cel mai probabil, de un avion militar rusesc. Filmul a fost publicat pe pagina maxpower din Instagram.

Din imagini putem vedea că avionul militar rusesc s-a apropiat mult de aparatul MQ-9 Reaper, care este un avion de luptă fără pilot utilizat de către United States Air Force.

Cei care au postat filmul nu precizează unde a avut loc acest incident.

Ministerul rus al Apărării nu a comentat deocamdată acest caz.

Aparatul MQ-9 Reaper este un avion de luptă fără pilot utilizat de către United States Air Force, care a fost elaborat de către compania General Atomics Aeronautical Systems.

RIA Novosti menționează că în ultima vreme SUA și-au intensificat acțiunile de cercetare la hotarele Federației Ruse. Doar în anul trecut, unitățile de radio-inginerie rusești au interceptat și au escortat mai bine de 980 de mii de aparate de zbor. Mai bine de trei mii dintre acestea erau avioane militare străine, dintre care o mie – avioane de spionaj.  

Tagurile:
rusesc, Avioane fara pilot, american, lupta, avion

Știrile Zilei