00:09 07 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.04
  • USD18.54
  • RUB0.24
  • RON4.15
  • UAH0.68
În lume
Sa primesc un link scurt
1203 0 0

Un tânăr din Moldova a fost bătut cu cruzime pe o stradă din Iași, Romania, fiindu-i aplicate și mai multe lovituri de cuțit.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Un moldovean de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat şi bătut cu bestialitate pe o stradă din Iași.

Incidentul a avut loc vineri în zona Copou din Iași, Romania.

Victima ar fi avut o altercație în stradă cu un necunoscut. Agresorul a început să-l lovească, iar ulterior l-a înjunghiat cu un cuțit.

Potrivit publicației „Ziarul de Iași”, infractorul l-a lovit atât de puternic încât l-a lăsat fără mai mulți dinţi, i-a produs o contuzie a mandibulei şi l-a înjunghiat în spate şi braţ.

Tânărul a mers singur până la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi pentru îngrijiri medicale.

”Pacientul a ajuns la spital în urma unei agresiuni fizice. Prezenta multiple plăgi înjunghiate în partea posterioară a toracelui, în zona axilei şi a braţului stâng. De asemenea, acesta avea şi mai multe traumatisme faciale, printre care o contuzie de mandibulă şi lipsa mai multor dinţi“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi îl caută acum pe agresor.

Tematic

Băutura le-a luat mințile: Au bătut un om până la ultima suflare – Detalii
Doi vecini s-au bătut, aruncând cu scânduri unul în altul – Video
Tagurile:
injunghiat, batut, tanar, moldovean, Iasi, Romania


Știrile Zilei