04:21 16 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.34
  • USD17.31
  • RUB0.28
  • RON4.05
  • UAH0.74
Seismograf - Imagine Simbol

Îngrozitor: Valurile uriaşe ale unei piscine în timpul unui cutremur de 7 grade - Video

© AP Photo / Irwin Fedriansyah
În lume
Sa primesc un link scurt
213010

Pe reţelele de socializare circulă un video, care a devenit viral, cu valurile uriaşe ale unei piscine în timpul cutremurului major care a lovit Statele Unite pe 5 iulie.

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Înregistrarea video cu valurile piscinei, cauzate de cutremurului puternic care a lovit California pe 5 iulie, a fost postat pe rețelele sociale, unde a devenit viral, stârnind reacţii şi comentarii din partea multor utilizatori de Internet.

​Video-ul a fost filmat în timpul cutremurului, vineri, 5 iulie, la Ridgecrest, un oraș din districtul Kern, California. Autorul înregistrării şi-a însoţit postarea cu un comentariu reflectând starea sa de şoc, subliniind că seismele nu sunt deloc ceva amuzant.

„Nu pot să cred că am făcut acest video, cutremurele nu sunt o glumă”, a scris el.

Un „val” de cutremure lovește Statele Unite
© REUTERS / David McNew

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade a lovit sudul Californiei vineri (5 iulie), urmând unui al cutremur puternic care a zguduit joi seara statul bogat din SUA.

Cu o zi înainte, California a fost afectată de un seism cu magnitudine de 6,4 grade, fiind cel mai puternic cutremur care a lovit această regiune din 1999, provocând câteva daune, dar nu majore. Două case au luat foc după ce s-au spart țevile de gaze.

Cutremurul de vineri a fost resimțit din nou până în Los Angeles, precum şi în statul vecin Nevada, unde nu au fost raportate daune majore, potrivit autorităților locale.

Tematic

Cutremur devastator cu magnitudinea de 7,1 grade pe Richter - Video
Seismolog: Moldova ar putea fi zguduită în timpul apropiat de un cutremur sever
Tagurile:
video, piscina, valuri, cutremur, SUA


Știrile Zilei