18:36 12 August 2020
În direct
  • EUR19.51
  • USD16.55
  • RUB0.23
  • RON4.04
  • UAH0.60
În lume
Sa primesc un link scurt
1191 0 0

Un avion de pasageri cu destinaţia Moscova a fost forțat să schimbe direcția și să facă o aterizare de urgență după ce pilotul a suferit un atac de cord și și-a pierdut cunoștința în timpul zborului.

CHIȘINĂU, 10 iul – Sputnik. Avionul YM610 din Muntenegru, care transporta 85 de pasageri și cinci membri ai echipajului, a decolat miercuri dimineață de la Tivat și se îndrepta spre aeroportul Domodedovo din Moscova, potrivit RT .

La mijlocul cursei, avionul Fokker 100 de dimensiune medie a anunțat situaţie de urgență și a deviat spre Kaluga, un oraș situat la sud de Moscova, la aproximativ 135 de km distanță de destinația inițială.

Schimbarea rutei a fost determinată de starea de sănătate a pilotului. „Primul pilot a leşinat… A suferit un atac de cord”, a transmis presa rusă, citând serviciile de urgență.

Potrivit sursei, incidentul s-a produs după ce avionul a început să coboare pe măsură ce se apropia de Moscova.

Aterizarea a fost efectuată cu succes, a confirmat aeroportul, toți pasagerii și membrii echipajului fiind duşi cu autobuzul până la terminal. Mai multe ambulanțe au sosit la faţa locului. Pilotul și-a recăpătat cunoştinţa după aterizare și a fost dus la spital.

Tematic

Video rarisim: Avion de luptă fără pilot al SUA, interceptat de un avion militar rusesc
OZN-uri văzute din avion: Câte erau - video
Tagurile:
pilot, pasageri, groaza, avion, Lume


Știrile Zilei