19:18 02 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.07
  • USD18.34
  • RUB0.23
  • RON4.16
  • UAH0.66
În lume
Sa primesc un link scurt
704 0 0

Bossul de la Formula 1 Bernie Ecclestone, a făcut câteva declarații care au pus Europa pe jar. Astfel, el a spus că Putin este ”băiat bun” și că ar trebui să conducă Europa.

BRUXELLES, 12 iul - Sputnik, Daniela Porovăț. Într-o mișcare care va face valuri oriunde la vest de Moscova, bossul de la Formula 1, Bernie Ecclestone, a denunțat cazul Skripal ca fiind ”fake news” și a spus că ar primi un glonț pentru ”băiatul bun” care este Președintele Rusiei Vladimir Putin, relatează RT în pagina sa electronică.

Într-un interviu către Times, miliardarul de 88 de ani a declarat că Putin era ”prea ocupat” ca să fi comandat otrăvirea agentului dublu Sergey Skripal și a fiicei sale Iulia în Salisbury în luna martie, catalogând știrile despre implicarea Rusiei ca fiind “fake news”.

Plecând de aici, Ecclestone și-a declarat admirația față de liderul Rusiei. ”Dacă cineva ar avea o armă și ar fi pregătit să îl împuște pe Putin, aș sta în fața lui”, a spus Ecclestone, ”pentru că e un băiat bun. Nu a făcut niciodată nimic care să nu aducă lucruri bune oamenilor”.

Uitați de May, de Macron sau de Merkel: Putin ar trebui să ”conducă Europa”, a recomandat Ecclestone: ”Noi nu avem pe nimeni, așa că nu ar putea fi mai rău. El face ceea ce spune că urmează să facă”, a adăugat bossul de la Formula 1.

Tematic

Putin: Rusia este interesată de restabilirea relaţiilor depline cu UE
Putin: „Nu aș introduce sancțiuni împotriva Georgiei din respect pentru poporul ei”
Tagurile:
declaratie, Europa, Formula 1, Putin, Lume


Știrile Zilei