06:57 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
clădirea postului de televiziune Ucraina 112

Act terorist la Kiev: Clădirea unui post de televiziune atacată cu grenade

© Photo: Facebook / 112.ua
În lume
Sa primesc un link scurt
241 0 0

Clădirea postului de televiziune ”112. Ucraina” de la Kiev a fost atacată, în această dimineață, de la un lansator de grenade. Din fericire nu nimeni nu a avut de suferit.

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. Clădirea postului de televiziune ”112. Ucraina” de la Kiev a fost atacată de la un lansator de grenade. Incidentul a avut loc aproape de ora 4:00 dimineața. Din fericire nu nimeni nu a avut de suferit.

Poliția locală califică incidentul ca pe un act terorist. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții portului de televiziune, actul terorist a fost săvârșit de două persoane. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru atac terorist. De investigarea cauzei se vor ocupa ofițerii de securitate din Ucraina.

Postul de televiziune a anunțat, în ajun, că va difuza filmul documentar ”Lupta pentru Ucraina”, realizat de regizorul american Oliver Stone și documentalistul ucrainean Igor Lopatenok, în care au încercat să facă lumină în criza din Ucraina. Regizorul Stone i-a solicitat, în exclusivitate pentru acest documentar, președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, un interviu în care au discutat, în particular, despre incidentul din strâmtoarea Kerci.  

Procurorul General al Ucrainei, Yuriy Lutsenko, a amenințat postul de televiziune că va răspunde în cazul în care va fi prezentat acest film.

Tematic

Expert: Incidentul din strâmtoarea Kerci va urgenta crearea armatei europene
Reglementarea incidentului din Kerci: Propunerea făcută de Erdogan
Putin, despre provocarea din strâmtoarea Kerci
Tagurile:
Ucraina, atac terorist


Știrile Zilei