11:05 26 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Festival - Imagine Simbol

Untold 2019: Astăzi începe festivalul - David Guetta și Armin van Buuren, pe afiș

© AP Photo / Alvaro Barrientos
În lume
Sa primesc un link scurt
6301

Festivalul de la Cluj-Napoca, România, ajuns la cea de-a cincea ediție, are ca invitați nume mari ale muzicii internaționale, precum Armin van Buuren, David Guetta și Martin Garrix.

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. Artiștii vor concerta pe una dintre cele mai mari scene de concerte din Europa.

Pentru acest an, organizatorii au pregătit surprize și experiențe pentru fanii festivalului care le vor depăși pe toate cele trăite până acum.

”Printre cele mai așteptate momente din acest an se numără super show-ul lui Robbie Williams, show-ul unic Armin Untold, mult așteptatul trio, 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas &Like Mike), dar și revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix. Și David Guetta se reîntoarce la Cluj-Napoca pentru ediția aniversară a festivalului Untold și promite un show incredibil”, susțin organizatorii festivalului, potrivit stiri.tvr.ro

Pe cele zece scene ale Festivalului Untold vor evolua peste 200 de artiști. Scena principal, amplasată în incinta stadionului Cluj Arena, România, este una dintre cele mai mari instalate la un festival în Europa, având o lățime de 90 de metri și o înălțime de 30 de metri.

Abonamentele pentru cele patru zile ale Untold s-au epuizat, mai sunt disponibile doar câteva sute de bilete de o zi, care se vor vinde în cele câteva zile rămase până la deschiderea festivalului.

Pentru ediția din acest an a Untold, se va dubla numărul polițiștilor în civil și va fi amplasat, în premieră, un punct medical avansat în interiorul Parcului Mare din Cluj-Napoca.

Festivalul Untold se desfășoară în perioada 1 - 4 august la Cluj-Napoca, bugetul ediției din acest an fiind de aproximativ 14 milioane de euro. La festival sunt așteptate, în total, în jur de 350.000 de persoane, care vor veni din peste 100 de țări.

Tematic

Moldova, bogată în evenimente culturale - Un festival a avut loc în lunca Nistrului
Au făcut furori la un festival de muzică din Moscova - detalii


Știrile Zilei