14:04 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
În lume
Sa primesc un link scurt
153 0 0

Un tânăr de 25 de ani din Iaşi, România, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost împuşcat, la Năvodari, după ce a fugărit mai multe persoane şi a atacat un poliţist care încerca să-l prindă.

CHIȘINĂU, 9 aug - Sputnik. Potrivit poliţiştilor constănţeni, astăzi dimineaţă, o patrulă de ordine publică de la Poliţia Năvodari, România, a observat două femei şi doi bărbaţi care alergau şi strigau după ajutor, urmărite de o persoană mascată.

Cele patru victime, toţi tineri cu vârste de aproximativ 20 de ani, le-au spus ulterior poliţiştilor că nu îl cunoşteau pe bărbatul respectiv, fiind atacaţi de acesta în plină stradă. Înainte să o ia la fugă, aceștia l-au văzut venind spre ei, cu mască pe faţa mascată, purtând glugă şi ameninţându-i cu cuţitele.

„Poliţiştii au recunoscut persoana în cauză, care avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcţia opusă, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, atât pedestru, cât şi cu autospeciala de poliţie”, au transmis poliţiştii constănţeni.

Bărbatul a fost găsit după aproximativ un kilometru, în timp ce intra într-un gang din apropierea unei pieţe. În timp ce unul dintre poliţişti l-a urmărit pe jos, colegul acestuia a blocat aleea cu autospeciala de poliţie.

Agentul l-a somat pe agresor în repetate rânduri să se oprească, însă acesta l-a atacat, la un moment dat, pe poliţist.

Poliţistul a tras un foc de armă, rănindu-l pe tânărul în picioare, motiv pentru care a cerut un echipaj de ambulanţă, iar între timp i-a acordat primul ajutor victimei.

Agresorul, un bărbat de 25 de ani, din Iaşi, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar poliţiştii continuă cercetările.

Tematic

Infractor extrem de periculos în Capitală: Jefuia tinere cu un cuțit de construcții Video
Video viral (18+): Pacient cu un cuțit înfipt în spate, ieșit la o țigară
Ceartă cu final tragic la Florești – o femeie și-a aplicat o lovitură mortală de cuțit
Tagurile:
Amenintare, oameni, strada, cutit, masca, tanar, groaza, Romania


Știrile Zilei