16:11 24 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.66
  • USD17.73
  • RUB0.29
  • RON4.11
  • UAH0.73
În lume
Sa primesc un link scurt
175010

Un accident cumplit a avut loc joi seara, în localitatea Lipova, judeţul Arad. O femeie și un copil, care traversau regulamentar strada pe trecerea de pietoni, au fost loviţi de un autotren.

CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Accidentul a avut loc joi seara în jurul orei 19:50, în localitatea Lipova din judeţul Arad, România.

O femeie de 32 de ani şi un copil de șase ani au fost loviţi de un TIR în timp ce traversau Drumului Național 7 pe trecerea de pietoni din apropierea Mănăstirii Maria Radna, potrivit Info Trafic 24.

Şoferul TIR-ului are 39 de ani și este din Bucureşti. El circula din direcția Arad spre Deva. Din nefericire, copilul de șase ani a murit, iar femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad.

Venită la fața locului, mama copilului a intrat în stare de șoc.

Potrivit primelor informaţii, femeia şi copilul au traversat printr-un loc unde indicatoarele arată că există o trecere de pietoni, însă această trecere nu era trasată și pe asfalt din pricina renovării recente a șoselei. Cu toate acestea, indicatoare rutiere atenționează că este o trecere pentru pietoni.

 

Captură Info Trafic 24
Captură Info Trafic 24

Tematic

Accident teribil: Un automobil a intrat sub roţile unui camion, doi morți – Foto/Video
Accident fatal la Peresecina: Două mașini, transformate în grămadă de fiare - Foto
Accident înfiorător la Orhei: Două mașini făcute zob, motorul unui BMW – departe de mașină
Tagurile:
foto, victime, accident, Arad, Romania


Știrile Zilei