04:59 13 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.28
  • USD17.32
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.74
penitenciar

O actriță celebră a fost condamnată la închisoare

© Sputnik / Igor Vzorov
În lume
Sa primesc un link scurt
202 0 0

Actrița, în vârstă de 56 de ani, a pledat vinovată în fața judecătorilor. Aceasta a recunoscut că a dat mită 15 mii de dolari pentru ca fiica sa să fie admisă la facultate.

CHIȘINĂU, 15 sept – Sputnik. Actriţa americană Felicity Huffman a fost condamnată la două săptămâni de închisoare pentru că a dat mită în valoare de 15 mii de dolari pentru falsificarea testelor de admitere la facultate pentru fiica sa.

Leanka Grâu
© Sputnik / Александр Вильф

Potrivit presei străine, în acest mare scandal de corupție sunt implicați 30 de părinţi bogaţi care au apelat la mită şi fraudă pentru a asigura locurile copiilor lor în universităţi americane prestigioase, scrie Digi24.

Actriţa în vârstă de 56 de ani, care a devenit cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune '”Desperate Housewives”, a pledat vinovată în luna mai. Ea a recunoscut că a plătit cei 15 mii de dolari unei persoane pentru a corecta în secret răspunsurile fiicei sale la examenul standardizat american SAT (Scholastic Assessment Test), utilizat la admiterea în facultate.

Felicity Huffman, care a venit însoţită la tribunal de soţul ei, William Macy, urmează să îşi înceapă executarea pedepsei în şase săptămâni, pe 25 octombrie.

Tematic

Angelina Jolie se recăsătorește: Cine este noul partener al actriței
O actriță vestitiă a fost împușcată de poliție
Tagurile:
inchisoare, mita


Știrile Zilei