14:36 03 August 2020
În direct
  • EUR19.81
  • USD16.72
  • RUB0.23
  • RON4.10
  • UAH0.61
În lume
Sa primesc un link scurt
1203 0 0

O tânără moldoveancă, stabilită în Italia, a chemat săptămâna trecută carabinierii la locuinţa sa din cauză că soţul ei devenise foarte gelos şi o ameninţase. Din păcate, femeia nu l-a mai denunţat şi a avut parte de un sfârşit cumplit.

CHIȘINĂU, 7 oct – Sputnik. Tragedia a avut loc în data de 6 octombrie, în jurul orei 4:00 dimineața, în localitatea Cologna al Serio din provincia Bergamo. Un cetățean italian și-a ucis soția, o tânără moldoveancă. Acesta a lovind-o de două ori cu un cuțit în piept, apoi a fugit, scrie presa italiană. 

Crima a avut loc pe via Alberto da Giussano, unde locuiește sora victimei. Tânăra moldoveancă, ucisă de bărbatul italian cu care are trei copii, se mutase acolo în urmă cu câteva zile din cauza certurilor tot mai dese care aveau loc între ea și soțul său. Bărbatul însă a așteptat-o în fața clădirii când ea se întorcea de la muncă și a înjunghiat-o fără milă în piept de cel puțin două ori.

Imediat după crimă, bărbatul italian a fugit și în aceste momente este căutat de carabinieri. Trupul neînsuflețit al tinerei mame moldovence a fost găsit de sora sa, care a chemat imediat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Cei trei copii ai femeii dormeau în locuința surorii sale când a avut loc crima.

Tematic

Crimă ca în anii 90: i-au legat mâinile și picioarele, și au bătut-o până a murit
Tagurile:
ucisa, moldoveanca, crima


Știrile Zilei