04:38 20 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.50
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.72
Cuțit

Și-a ucis sora pentru că era mai frumoasă decât ea - Detalii cutremurătoare

CC BY 2.0 / Lwp Kommunikáció / Elárulva
În lume
Sa primesc un link scurt
346 0 0

O tânără și-a înjunghiat sora de 17 ani, fotomodel, pentru că era mai frumoasă decât ea. Fata va sta 13 ani la pușcărie.

CHIȘINĂU, 22 oct - Sputnik. O tânără rusoaică, măcinată de invidie, și-a ucis într-un mod barbar sora de 17 ani, fotomodel, pentru că era mai frumoasă decât ea. Acum, Elizaveta și-a aflat pedeapsa.

Tânăra de 22 de ani a fost condamnată la 13 ani de închisoare. Elizaveta Dubrovina, 22 de ani, și-a înjunghiat sora mai mică, Ștefania, de cel puțin 189 de ori. Geloasă pe frumusețea adolescentei, Elizaveta i-a tăiat urechile și i-a scos ochii, după ce a înjunghiat-o de aproape 200 de ori, potrivit Daily Mail.

Elizaveta a fost găsită vinovată de crimă săvârșită cu cruzime de o instanță din St. Petersburg. O filmare făcută în sala de judecată o surprinde pe tânăra condamnată extrem de liniștită, în timp ce era încătușată pentru a fi dusă în penitenciarul în care își va ispăși pedeapsa.

Procuratura orașului a dat publicității un comunicat în care spune, printre altele: „Pe fondul unei relații ostile, acuzata și-a înjunghiat sora cu un cuțit de cel puțin 189 de ori în organele vitale și i-a retezat urechea”.

Ștefania a murit la locul agresiunii din cauza leziunilor extrem de grave.

Crima a avut loc în 2016, dar decizia finală a fost luată abia acum, după ce Elizaveta a fost evaluată psihiatric și a fost deținută într-un ospiciu. Autoritățile judiciare au decis anul acesta că ea poate fi judecată.

Ștefania a fost ucisă în casa iubitului ei, care era plecat la cumpărături în acel moment. El a fost cel care i-a descoperit cadavrul și a anunțat autoritățile.

Cele două surori și-au petrecut copilăria într-o casă de copii. Singura rudă cunoscută, o mătușă, a spus că vestea morții nepoatei ei a șocat-o.

Tematic

Crimă teribilă la Soroca: Femeie, omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit


Știrile Zilei