14:27 16 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.45
  • USD17.70
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
În lume
Sa primesc un link scurt
269 0 0

Prințul Charles a fost testat pozitiv la coronavirus, suferind simptome ușoare. El se autoizolează la el acasă, în Scoția, cu Ducesa de Cornwall, care nu are virusul, a confirmat Clarence House.

BUCUREŞTI, 25 mart – Sputnik, Doina Crainic. Cea mai recentă ştire din Marea Britanie este că Prințul Charles a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, a confirmat casa regală Clarence House.

Prințul de Wales, în vârstă de 71 de ani, prezintă simptome ușoare, dar „rămâne cu o stare de sănătate bună”, a adăugat un purtător de cuvânt, potrivit Sputnik News

Acesta a mai spus că Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar rezultatul a arătat că nu are virusul.

Potrivit The Guardian, după îndrumarea Guvernului și a medicilor, Prințul și Ducesa se află acum în autoizolare acasă, în Scoția. Potrivit publicaţiei, testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire.

​Într-un comunicat emis miercuri dimineață, se precizează că „nu se poate şti” de la cine Alteța Sa Regală, Prințul de Wales, a luat virusul, dar că Prinţul a continuat să lucreze de acasă „în ultimele zile, ca de obicei”.

La începutul acestei săptămâni, prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunţat că Marea Britanie va fi „blocată” ca măsură pentru lupta împotriva COVID-19.

Anterior şi Prințul Albert de Monaco a fost testat pozitiv cu COVID-19, acesta fiind primul monarh european infectat cu noul coronavirus.

Tematic

Frică sau solidaritate? Ce s-a schimbat în conștiința moldovenilor în doar câteva zile
Tagurile:
Prințul Charles, pozitiv, coronavirus

Știrile Zilei