05:33 20 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.03
  • USD17.34
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.62
În lume
Sa primesc un link scurt
75 0 0

„Statele din Occident continuă să finanțeze acțiunile de protest și dezordinile de stradă din Belarus, iar autoritățile se vor concentra pe identificarea acestor fluxuri financiare”, a declarat astăzi Lukașenko.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, a declarat că statele occidentale finanțează acțiunile de protest din republică și a promis că autoritățile își vor concentra atenția asupra acestei probleme.

“Statele occidentale deja direct, fără să se ascundă, deschis declară despre colectarea de fonduri pe care le expediază în Belarus. Vedem toate aceste lucruri”, a declarat Lukașenko miercuri, la ședința Consiliului de Securitate cu participarea șefilor regiunilor, informează Sputnik Belarus.

Liderul belarus a declarat că acțiunile de protest și dezordinile continuă să fie finanțate, însă a recunoscut că statul nu poate urmări toate fluxurile financiare.

"Pentru că toate mijloacele vin în numerar. Însă noi știm acest lucru și ne vom concentra asupra acestei probleme", a spus președintele belarus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

UE se amestecă în Belarus: liderii europeni, videoconferință extraordinară
Trump: SUA vor discuta cu Rusia despre Belarus la momentul potrivit
Tagurile:
sponsoriza, protest, Occidentul, Lukașenko

Știrile Zilei