07:17 22 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.92
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
În lume
Sa primesc un link scurt
116 0 0

Cel mai neobișnuit președinte al SUA își încheie mandatul la fel de original, cu un discurs magnific – un manifest al credinței și speranței - și câteva mesaje cheie.

BUCUREȘTI, 20 ian – Sputnik. Încă președinte pentru o zi… Dar ce final! Donald Trump a impresionat printr-un discurs superb, plin de speranță – sau, mai bine zis, lansând un adevărat manifest al speranței. 

”Acum, în timp ce mă pregătesc să predau puterea unei noi administrații miercuri la prânz, vreau să știți că mișcarea pe care am început-o abia începe - NU a existat niciodată ceva asemănător”, a spus Trump. ”Credința că o națiune trebuie să-și servească cetățenii nu va dispărea, ci va deveni doar mai puternică”.

Președintele care a dorit să facă America „din nou măreață” spune că ”atâta timp cât poporul american ține în inimile lor dragostea de țară profundă și devotată, atunci nu există nimic din ce această națiune nu poate realiza”.

”Comunitățile noastre vor înflori, oamenii noștri vor fi prosperi, tradițiile noastre vor fi prețuite, credința noastră va fi puternică, iar viitorul nostru va fi mai luminos decât înainte”, spune Trump.

Donald Trump declară, în stilul său original și plin de patos, că pleacă de la Casa Albă, ”din acest loc măreț, cu o inimă loială și veselă, cu spirit optimist și încredere supremă că pentru țara noastră și pentru copiii noștri, cel mai bun trebuie încă să vină”.

”Cei care avem credință nu ne îndoim niciodată!”, este concluzia acestui magnific discurs al lui Donald Trump.

În privința instalării lui Joe Biden, de remarcat că Trump NU i-a pomenit niciodată numele! Dar, a cerut națiunii „să ne rugăm pentru succesul noii administrații în păstrarea unei Americi sigure şi prospere și le dorim să aibă noroc”.

”Lumea ne respectă din nou, vă rog să nu pierdeți acest respect”, a transmis Donald Trump un mesaj tăios noii administrații.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Lavrov a avertizat despre pericolul cenzurii din Statele Unite pentru întreaga lume
Peskov: Sistemul electoral din SUA are probleme de transparență
Tagurile:
adio, discurs, Trump

Știrile Zilei