03:35 17 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.72
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
În lume
Sa primesc un link scurt
Vaccinul Sputnik V: știri de ultimă oră (86)
16720

Procesul de vaccinare în Ungaria a demonstrat că vaccinul rusesc ”Sputnik V” este cel mai sigur și mai eficient dintre cele cinci seruri utilizate în această țară.

BRUXELLES, 26 apr – Sputnik, Daniela Porovăț. Pagina de twitter a producătorilor vaccinului Sputnik V a anunțat că Guvernul maghiar, primul stat european care a folosit Sputnik V, a făcut publice datele despre siguranța și eficiența celor cinci vaccinuri folosite în această țară.

​Conform acestor date culese în Ungaria, Sputnik V oferă cea mai mare siguranță (de la de 7 la de 32 de ori mai puțin cazuri de infectare soldate cu decesul după vaccinare), dar și cea mai mare eficacitate ( de la de 2 ori la de 7 ori mai puține infectări cu COVID 19 după vaccinare), date raportate la o sută de mii de persoane vaccinate.

Cifrele sunt confirmate de o postare de pe pagina de Facebook a Guvernului de la Budapesta care combate criticile opoziției din Ungaria împotriva anumitor vaccinuri (cele din Rusia și din China), și de aceea a făcut publice datele privind infecția și decesele după vaccinare.

Potrivit Guvernului maghiar, din aceste date reiese clar că toate vaccinurile folosite în Ungaria oferă o protecție eficientă și puternică împotriva infecției, Sputnik V fiind pe primul loc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Vaccinul Sputnik V: știri de ultimă oră (86)

Tematic

Germania nu vede niciun obstacol în calea livrării în țară a vaccinului "Sputnik V"
Cum va fi distribuit vaccinul "Sputnik V" și cine va putea fi imunizat
Tagurile:
Ungaria, Vaccinul Sputnik V

Știrile Zilei