13:53 18 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
În lume
Sa primesc un link scurt
144310

Israel a interzis toate zborurile până pe 17 mai, inclusiv. Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță că atacurile masive cu rachete continuă și îi îndeamnă pe oameni să respecte măsurile de siguranță. 

CHIȘINĂU, 15 mai - Sputnik. Fâșia Gaza continuă să fie ținta atacurilor masive cu rachete. Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță că atacurile au loc și asupra aeroporturilor, iar din acest motiv, autoritățile au decis să interzică toate zborurile din și spre Israel până pe 17 mai, inclusiv.

„Dacă vor interveni schimbări în operarea zborurilor, Ambasada va informa despre acest lucru neîntârziat. Vă rugăm să vă aflați în locurile cu siguranță sporită, pe cât este posibil”, se arată în mesajul Ambasadei țării noastre în Israel. 

Totodată, Ambasada le recomandă moldovenilor să se abțină de la aflarea în locurile publice, să iasă din casă doar la necesitate stringentă, să utilizeze adăposturi antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

„Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurile strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă”, a precizat Ambasada. 
Potrivit serviciului diplomatic, muncitorii străini pot apela pentru consultații la Centrul de Informații pentru Muncitorii Străini la numărul de telefon: 1-700-707-889. Dacă moldovenii se confruntă cu probleme ieșite din comun, sunt îndemnați să sune la Linia Fierbinte a Ambasadei: 037770544.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Anunțul care a supărat RĂU Israelul – și care ar fi motivele
Tagurile:
zboruri, rachete, Fâșia Gaza, Israel

Știrile Zilei