09:24 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
În lume
Sa primesc un link scurt
255 0 0

Peste 20 de persoane au fost rănite la Miami, Florida, iar două au decedat în urma unor împușcături.

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Peste 20 de persoane au fost rănite, două au murit în împușcăturile din Miami, Florida, a informat poliția locală citată de RIA Novosti.

S-a anunțat că un SUV alb s-a îndreptat spre sala de concerte, trei bărbați neidentificați cu arme și pistoale au ieșit din ea și au deschis focul asupra oamenilor de pe stradă.

"Sunt în locul în care a avut loc încă un act de violență intenționat și laș cu utilizarea armelor de foc, peste 20 de persoane au fost rănite și 2 din păcate au murit", a scris pe Twitter directorul departamentului de poliție din Miami, Alfredo Ramirez.

El a menționat că atacatorii au deschis focul asupra mulțimii și au tras la voia întâmplării. 

Împușcăturile au avut loc la o sală de concerte după ora locală la miezul nopții, duminică, în nord-vestul districtului Miami-Dade. Starea uneia dintre victime este apreciată ca fiind gravă.

Deocamdată poliția nu are informații despre atacatori. Serviciile de salvare au internat 8 victime, alte 12 victime au mers singure la spitale.

Cu o zi mai devreme, sa raportat că șase persoane au fost rănite și una a murit într-un alt incident cu împușcături la Miami.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Miami, focuri de armă

Știrile Zilei